Mainostoimisto Jyväskylä

Mainostoimisto Jyväskylä – Brand Team Finland Oy

Etsitkö kaupungin parasta
mainostoimistoa Jyväskylässä?

Voit lopettaa etsinnän, sillä olet sen jo löytänyt.

Miksi olemme paras vaihtoehto yrityksellenne?

Brand Team Finland Oy tarjoaa yrityksille kokonaisvaltaiset markkinointialan palvelut. Autamme yrityksiä kaikissa markkinoinnin toimenpiteissä aina markkinoinnin strategisesta suunnittelusta, digimarkkinointiin ja valmiisiin mainosmateriaaleihin asti.

Kattavan palvelun lisäksi saatte asiantuntijoidemme tiimin markkinointinne tueksi ja säästätte aikaa markkinoinnin toimenpiteissä. Röyhkeä lupauksemme on, että pystymme tarvittaessa hoitamaan yrityksenne markkinoinnin kokonaisuudessaan avaimet käteen periaatteella ja niin että se tuottaa teille tuohta.

Etkö usko? Asiakkaamme ovat säästäneet palveluillamme kymmeniä tuhansia euroja vuodessa. 

Alla kerromme miten. 

Mainostoimisto Jyväskylä, Brand Team Finland Oy

Jyväskylään syntyi aivan uudenlainen mainostoimisto

2020 perustettu Brand Team Finland Oy lähti toteuttamaan jotain sellaista, mitä Suomessa ei vielä ollut.

Olimme ennen ostajan puolella ja tuskailimme ongelmassa, jossa markkinoinnin kumppaneita oli liikaa. Parhaillaan, tai pahimmillaan yhdessä projektissa työskenteli yli viisi mainostoimistoa. Tämä tuotti meille aivan järkyttävän isoja ajallisia haasteita ja hidasti toimintaamme itse projektin parissa. Kumppaneita oli omiaan verkkosivuihin, digimarkkinointiin, printtiin ja mainosasennuksiin.

Syntyi idea, että mitäpä jos nämä kaikki saisi yhdeltä palveluntarjoajalta ja vielä kätevästi ympäri Suomen?

Syntyi Brand Team Finland. Kokonaisvaltaisella palvelullamme pystymme auttamaan yrityksiä markkinoinnin jokaisella osa-alueella ja säästämään asiakkaidemme aikaa markkinoinnissa.

Miten mainostoimistomme auttaa jyväskyläläisiä yrityksiä markkinoinnissa?

Palvelupakettimme on räätälöitävissä yrityksenne tarpeen mukaan. Voimme olla teille projektiluonteinen kumppani esimerkiksi verkkosivusuunnittelussa. Olemme erinomainen ja kilpailukykyinen valinta myös yksittäisissä projekteissa, mutta meidän tahto on myös työskennellä asiakkaidemme kanssa laajemmin ja tiiviimmässä yhteistyössä.

Halusitte, tai ette meidän tyylimme toimia on sellainen, että tulemme oikeasti lähelle teidän yritystänne.

Suurin osa asiakkaistamme käynnistyy yksittäisestä projektista, mutta myös suurin osa asiakkuuksistamme jatkuu ensimmäisen projektin jälkeen jatkuvalla palvelulla.  Suomalainen on huono kehumaan itseään, mutta pakko on kehaista tämän faktan nojalla meidän olevan hyvä kumppani asiakkaillemme. Onnistuneesta asiakaskokemuksesta kertoo myös erittäin pieni poistuma asiakkaissamme, sillä pitoprosenttimme on yli 95 % asiakkuuksissamme. Toki toiminta muuttuu ja yhteistyö sen mukana, mutta tavalla tai toisella yli 95 % asiakkaista toimii edelleen yhteistyössä meidän kanssamme.

Olemme hyviä myös kokonaisuuksissa ja pystymme isoihin kokonaisuuksiin. Hoidamme tällä hetkellä esimerkiksi Liigassa pelaavan Lahden Pelicansin markkinoinnin kokonaisuutta ja voimme sanoa, että tuolla toimialalla kokonaisuus markkinoinnissa on iso ja monimuotoinen.

Voimme auttaa yritystänne monella eri tavalla. Jos yritykselläsi on ratkaistava ongelma markkinoinnissa, niin otetaan palaveri ja katsotaan yhdessä miten me voisimme ratkaista sen yhdessä.

Tarkkaan rakennetut toimintamallit takaavat mainostoimistomme kilpailukykyiset hinnat

Käytämme osassa palveluamme yhteistyökumppaniverkostoamme. Olemme rakentaneet koko Suomen kattavan yhteistyöverkoston, joka palvelee asiakkaitamme valokuvauksen, videoinnin, mainosmateriaalien ja mainosasennusten parissa. 

Yhteistyöverkostomme takaa joustavan palvelun ja kustannustehokkaan hinnoittelun kaikissa projekteissamme ympäri Suomen.

Yhteistyöverkoston kanssa toimiminen kertoo strategiastamme ja mahdollistaa yrityksellemme alhaisen kulurakenteen, mikä näkyy myös asiakkaidemme hinnoittelussa.

Hoidamme kuitenkin inhousena asiakkuuksiemme keskeisimmät tehtävät, kuten markkinoinnin strategisen suunnittelun, graafisen suunnittelun, digimarkkinoinnin, verkkosivu- ja verkkokauppaprojektit, sekä markkinoinnin organisointiin ja tuloksien mittaamiseen liittyvät palvelumme.

Kumppaneidemme kanssa pidämme markkinoinnin langat käsissämme ja ohjaamme markkinoinnin kokonaisuutta kohti parempia tuloksia.

 

 

Mainostoimisto Jyväskylä

Mainostoimistomme palvelee asiakkaitaan Jyväskylän Säynätsalosta. Toimistomme löydät Säynätsalon satamasta.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja varaa aika tapaamiseen.

Ota yhteyttä

Varaa palaveri