Google-mainonta tuo lisää asiakkaita ja yhteydenottoja yritykseenne

Asiakkaasi hakevat tietoa ostopäätöksen tueksi Googlesta. Google-mainonta takaa, että olet mukana kilpailussa.

Google-mainonta tuo yritykseenne liikettä

Digitaalinen ostopolku alkaa todennäköisimmin Googlesta. Päivittäin Google-hakuja tehdään yli 30 miljoonaa kertaa ja yli 80 % kuluttajista aloittaa ostoprosessin vertaimella palveluita ja tuotteita Googlen haun avulla.

Käytännössä ilman Google-mainontaa olet ulkona tästä ostoprosessin vaiheesta ja se luo syyn miksi Googleen kannattaa panostaa. Google ADS-mainokset ovat kustannustehokas keino yrityksille ohjata liikennettä ja markkinoida palveluitaan. Googlen kautta nostetaan liikenteen määrää verkkosivuilla, joka ohjataan kaupantekoon laadukkailla verkkosivusisällöillä.

Google-mainonnalla nopeita tuloksia

Saavutatte Google-mainonnalla nopeasti tuloksia, sillä mainokset kohdennetaan suoraan henkilöille jotka haluavat ostaa palveluitanne.

Saavutat kohderyhmäsi tehokkaasti

Mainonnalla Googlessa voit saavuttaa tehokkaammin nykyisen kohderyhmäsi ja tehostaa uusien kohderyhmien markkinointia.

Ostosignaaliin pohjautuva markkinointi

Asiantuntijamme hyödyntävät tekoälyä löytääkseen ostosignaalin antaneet asiakkaat ja viemme yrityksenne mainokset heidän nähtäville.

Verkkosivut Brand Team Finland - Google-mainonta

Google-mainonta takaa yrityksesi näkyvyyden asiakkaille hankintojen hetkellä

Maksaisit varmaan proviision myyjälle, joka vinkkaa sinulle ostosignaalin antaneesta asiakkaasta?

Google-mainonta toimii samalla tavalla, kuin vinkin antama myyjä. Onnistuneella Google-mainonnalla olet mukana kilpailussa, johon merkin ostosignaalista antaa yli 80 % ostajista. Google-mainonan avulla saat yrityksesi tuotua ostosignaalin antaneen silmille.

Google-mainonta ei maksa paljoa ja sen kannattavuus on mitattavissa

Google-mainonta on kustannustehokas tapa markkinointiin. Meidän kauttamme tehtyjen kampanjoiden hinnat alkaa 500 €/kk ylöspäin ja se sisältää kaikki mainonnan kulut.

Google-mainonta on mitattavaa mainontaa ja raportoimme asiakkaalle kuukausittain kampanjan tuloksista. Raportti kertoo asiakasliikenteen määrän, sekä saavutettujen tuloksien määrän, jonka kautta pystytään laskemaan asiakashankinnan kulut suhteessa sen tuottoon. (ROI)

Mainonnan onnistumiseen vaikuttaa myös verkkosivujen sisällöt ja ilme

Google-mainonnan rooli on TVYS-strategiamme yläosassa. Googlen tavoitteena on tavoittaa asiakkaanne, mutta vaikuttaminen ja asiakkaan yhdistäminen yritykseen tapahtuu verkkosivuillanne.

Google-mainonta ohjaa asiakkaan verkkosivuillenne tutustumaan tuotteisiinne ja palveluihin tarkemmin. Verkkosivu toimii ns. digimainonnan kotina, johon kaikki mainonta ohjataan ja täten on tärkeää, että verkkosivunne tarjoaa riittävän informaation ja ratkaisun asiakkaalle ostopäätöksen tueksi. Asiakkaan sitouttaminen vierailemaan sivuillanne on jo askel eteenpäin, sillä saamme tuosta kirjattua jo ostosignaalin yritystänne kohtaan ja ohjaamaan hänelle lisää mainontaa, mutta lopulliseen yhteydenottoon tarvitaan hyviä verkkosivuja.

Verkkosivujen sisältö vaikuttaa mainonnan onnistumisen lisäksi, myös mainonnan kuluihin. Mitä informatiivisempi sivu – sitä korkeampi on sivustonne laatupisteet Googlessa ja näin sivu menestyy paremmin Googlessa ja saavuttaa myös alhaisemman hinnan mainostamiselle. Autamme yrityksiä myös verkkosivuprojekteissa ja verkkosivujen päivityksissä.

Hakukoneoptimointi Google-mainonnan tueksi

Googlesta puhuttaessa puhutaan usein myös hakukoneoptimoinnista (SEO). Hakukoneoptimoinnilla nostetaan sivun roolia hakutuloksissa sivuston laadulla ja optimoimalla sivusto niin, että hakukoneet ymmärtävät sen tarjoamaa sisältöä ja lisäarvoa paremmin.

Hakukoneoptimointi vaikuttaa positiivisesti myös Google-mainonnan puolella. Mainonta Googlessa on kuitenkin nopeampi tapa saavuttaa tuloksia Googlen alustoilla. Lisäksi Google-mainonnalla ei tarkoiteta ainoastaan hakukonenäkyvyyttä, vaan mainonnalla pystytään tavoittamaan kaikissa Googlen-verkostoissa.

Hakukoneoptimointia kannattaa kuitenkin tehdä Google-mainonnan rinnalla ja nostaa näin mainonnan lisäksi ns. orgaanista sivustoliikennettä maksetun mainonnan ohessa. Voit kysyä hakukoneoptimoinnin yhdistämisestä mainoskampanjaanne meidän henkilökunnaltamme, niin keskustellaan aiheesta lisää.

Ota yhteyttä

Varaa palaveri