Brand Team Finland Oy
apunasi markkinoinnin jokaisella
osa-alueella

Brand Team Finland Oy nostaa yrityksenne lentoon kokonaisvaltaisella markkinoinnin palvelulla.

Miksi valita Brand Team Finland Oy?

Kun halua helppoa ja ymmärrettävää markkinointia valintasi on Brand Team Finland Oy.

Ymmärrämme eri toimialoja ja niiden ostajapersoonien tapaa toimia hankintoja tehdessään. Kokemuksemme eri toimialoilta takaa oikeat ja tehokkaat markkinointikanavat ja markkinointikampanjat.

Puhumme markkinoinnista kansankielellä. Emme piiloudu markkinointisanaston taakse, vaan kerromme markkinoinnista selkeällä Suomen kielellä. Kanssamme on helppo toimia ja menestyä. Teemme yksinkertaisesti toimivaa markkinointia kaikilla osa-alueilla.

Näkemys

Tiimillämme on laaja kokemus myynnistä ja markkinoinnista eri toimialoilla. Kokemus tuo näkemystä ja uskallamme sanoa jos jokin markkinoinnissa ei yksinkertaisesti toimi.

Kehittyminen

Keskitymme toiminnassamme joka päiväiseen kehittymiseen organisaationa ja ihmisinä. Haluamme luoda kehittymisellä uusia parempia palveluita asiakkaillemme.

Menestys

Kun asiakkaamme menestyy – mekin menestymme. Välitämme asiakkaidemme liiketoiminnasta ja olemme aidosti kiinnostuneita opiskelemaan asiakkaamme tavat työskennellä.

Pala palvelua

Markkinointiala muuttuu ja kehittyy vuosittain. Haluamme pysyä kehityksessä mukana ja tarjota asiakkaillemme joka hetki palan parempaa palvelua. Pala parempaa palvelua ohjaa meitä kaikissa palveluissamme.

Perustettu
Toteutettua toimeksiantoa
+ 0
Ammattilaista verkostossa
+ 0

Brand Team Finland Oy

Liikeidean synty

2020

2021

2022

2023

2024

Liikeidean synty

Brand Team Finland Oy:n liikeidea sai syntynsä jo vuonna 2014.

Yrityksen perustaja ja yrittäjä Seppo Väliheikki työskenteli tuolloin erään autourheilutapahtuman markkinointitiimissä. Yhden päivän tapahtumaa markkinointitiimissä oli yli 20 työntekijää, joista jokainen hoiti eri markkinoinnin osa-aluetta. Työntekijöitä oli markkinoinnin suunnittelussa, digimarkkinoinnissa, mainosmateriaalien toimituksessa ja mainosasennuksissa.

Koordinoidessaan tapahtumaa Väliheikki huomasi, että yhden päivän tapahtumaa tehdessä markkinointitiimin koko aiheutti haasteita markkinoinnin hallinnan ja aikataulutuksien suhteen. Päivän tapahtumaa tehdessä aika oli muutenkin kortilla, joten kaikki ylimääräinen koordinoitiin kuulunut työ vaikeutti koko markkinoinnin toteutusta ja vei huomion itse tapahtuman suunnittelusta.

Tällöin heräsi ajatus, voisiko Suomessa olla markkinointialan toimija, joka hallitsisi markkinoinnin kokonaisuuden suunnittelusta toteutukseen ja tarjoaisi palvelullaan helppoa markkinointia ja kokonaisuuden hallintaa. Ajatusta miettiessä laadittiin markkinatutkimus, jonka mukaan samoja ongelmia huomattiin pk-yritysten arkipäivän markkinoinnissa. Samalla huomattiin, että pk-yrityksissä rekrytoidaan usein markkinointiin työntekijä, jonka työajasta osa menee yrityksen juoksevien asioiden hoitoon, jotka pystyisi hoitamaan myös ilman rekryotointia - entä jos rekrytoinnin sijasta pk-yritykset voisivat tuottaa säästöjä liiketoimintaan rekrytoimalla yritykseen työntekijän sijasta yrityksen, joka kantaa markkinoinnin vastuun kokonaisvaltaisesti?

Nuoren iän johdosta Väliheikki ei tuolloin lähtenyt vielä perustamaan yritystä, vaan hankki kokemusta eri toimialoilta myynnin & markkinoinnin työtehtävien parissa. Koronan keskellä vuonna 2020 idea nosti uudelleen päätään ja markkinatilanteesta huolimatta Väliheikki päätti "Jos en tee tätä nyt, en tee tätä varmaan koskaan" ja näin Brand Team Finland Oy perustettiin.

2020

Brand Team Finland Oy perustetaan 2020 lokakuussa ja toiminta alkaa.

Syksyllä 2020 matkamme alkaa. Brand Teamin ensimmäinen toimisto sijaitsee Jyväskylässä Seppälänkankaan teollisuusalueella. Toimipiste valikoidaan sen mukaan, että tiloissa pystyy pitämään toimistoa ja samalla tiloista löytyy hallitilaa, jossa voidaan suorittaa mainosasennuksia ja varastoida asiakkaan mainoskylttejä.

Tuolloin Brand Team Finland asensi mainosteippaukset itse, mutta palvelu ulkoistettiin kumppaneille myöhemmin kilpailukyvyn ja laajemman toimialueen saavuttamiseksi. Tänä päivänäkin Brand Team palvelee mainosmateriaaleihin ja mainosasennukseen liittyvissä palveluissa kumppaniverkostomme avulla.

2021

2021 vuosi työskenneltiin edelleen Seppälänkankaan tiloissa. 

2021 paketoitiin myös Brand Teamin ensimmäinen tilikausi. Tilikausi oli yritykselle tappiollinen, sillä ensimmäinen vuosi keskityttiin pitkälti kumppaniverkostomme rakentamiseen. Vuodessa saatiin kuitenkin kumppaniverkosto rakennettua ja palvelupakettimme muodostettua, joten vuoteen 2022 päästiin lähtemään jo selkeästi paremmista lähtökohdista.

2022

Vuosi 2022 Brand Teamin liiketoiminta käynnistyi todenteolla.

Vuosi toi tullessaan mielenkiintoisia asiakkuuksia mm. yhteistyön Suomen Pesäpalloliiton ja Lahden Pelicansin kanssa. 2022 tilikausi tuotti yritykselle kasvua liikevaihdon kasvaessa noin 80 000 €. Lisäksi yrityksen tulos saatiin toisella tilikaudella plussan puolelle tilikauden tuottaessa noin 10 000 € tulosta.

Syksyllä 2022 yrityksemme toimitilat muuttivat Seppälänkankaalta Seppälään ja samalla hallitilasta luovuttiin ja asennustoiminta ulkoistettiin

2023

Kehityksen ja kasvun vuosi.

Keväällä 2023 Brand Team Finland Oy palkkasi ensimmäisen työntekijänsä tehostaakseen osaamistaan verkkoratkaisuiden ja digimarkkinoinnin parissa.

Brand Teamin asiakasmäärä tuplattiin ja samalla olemassa olevien asiakkaiden kanssa kasvatettiin sopimuksien sisältöä koskemaan isompia kokonaisuuksia.

Olimme syksyllä vahvasti esillä asiakkaamme Lahden Pelicansin toimesta, sillä solmimme markkinointiyhteistyön, joka kattoi Lahden Pelicansin markkinoinnin kokonaisuuden. Tämän kokoista yhteistyötä Liiga-seurojen markkinoinnin ulkoistamisesta ei olla aikaisemmin muiden Liiga-seurojen osalta nähty, joten yhteistyömme ylitti uutiskynnyksen Keski-Suomalaisessa ja Etelä-Suomen Sanomissa. Yhteistyö Pelicansin kanssa avasi myös uuden strategian liiketoiminnan kasvattamisesta Päijät-Hämeeseen, jonka kanssa työskentelemme ja tavoitteena on uuden toimiston avaaminen aluuelle 2024 vuoden aikana.

Kesällä 2023 toimistomme muutti jälleen ja sijainniksi valikoitui Säynätsalon Satama. Nykyinen toimitilamme tarjoaa mahdollisuuksia liiketoiminnan kasvuun, sekä modernit toimistotilat työntekijöillemme upeilla Päijänteen järvimaisemilla.

2024

Vuosi 2024 käynnistyi rekrytoinnilla ja näin In house-tiimimme kasvoi jo kolmeen henkilöön.

Vuonna 2024 tulemme keskittymään liiketoimintamme kasvuun, sekä palvelumme laajentamiseen. Vuoden tavoitteena on liiketoiminnan kasvattaminen Jyväskylän ohella, myös muilla paikkakunnilla ja tarjota asiakkaillemme yhä kattavampia markkinoinnin paketteja.

Toivotamme myös teidät mukaan 2024 tarinaamme!
Yritys | Brand Team Finland Oy

Brand Team Finland yhdistää markkinointi- ja mainostoimiston palvelut

Palvelumme tuo yrityksille mahdollisuuden toteuttaa markkinointia yhden kumppanin kanssa. Palvelumme käsittää digimarkkinoinnin, visuaalisen suunnittelun, mainosmateriaalit ja mainosasennukset.

Palvelemme ympäri Suomen

Brand Team Finland Oy sijaitsee Jyväskylässä, mutta toimialueena koko Suomi.

Suoritamme osan palvelustamme arvokkaiden yhteistyökumppaneidemme avulla. Yhteistyökumppanimme hoitavat mainosasennuksia paikallisesti ympäri Suomen. Yhteistyöverkostomme paikallinen toiminta mahdollistaa asiakkaillemme kilpailukykyisen hinnoittelun tuotteille.

Markkinoinnin ja mainonnan palvelut hoidamme Jyväskylästä käsin, mutta jalkaudumme tarvittaessa myös muualle Suomeen tapaamaan asiakkaitamme.

Yritys | Brand Team Finland Oy
Brand Team Finland Oy:n visio tulevaisuuteen

Brand Team Finland Oy on luotu palvelemaan asiakkaita kokonaisvaltaisessa markkinoinnissa. Olemme tavassamme toimia edelläkävijä ja haluamme pitää edelläkävijän asemamme myös tulevaisuudessa.

Brand Team Finlandin visiona on kasvattaa liiketoimintaansa valtakunnallisesti. Liiketoiminnan kasvattaminen tehdään kuitenkin harkiten ja kannattavuus edellä. Haluamme kasvattaa liiketoimintaamme pysyäksemme alan kilpailun mukana. Meillä on halu työllistää ja kasvattaa tiimiämme tulevaisuudessa, sillä uusien työntekijöiden kautta saamme yritykseen tuoretta näkökulmaa, joka ohjaa myös liiketoimintamme kehittymistä.

Tutkimme myös alalle tulevia mahdollisuuksia, jotta pystyisimme palvelemaan asiakkaitamme yhä monipuolisemmin ja tehokkaammin tulevaisuudessa. Brand Team Finland Oy seuraa ja kouluttautuu tekoälyn tuomiin mahdollisuuksiin ja tuo tekoälyn tuomia mahdollisuuksia palveluntarjontaan.

Brand Team Finland haluaa tarjota myös tulevaisuudessa mahdollisuuksia nuorille alalle kouluttautuneille.

Ota yhteyttä

Varaa palaveri