Yrityskuvaus tukemaan brändiänne

Yrityskuvaus tuo henkilökuntanne ja brändinne esille kuvien muodossa.

Yrityskuvaus tarjoaa laadukkaat personoidut kuvat
yrityksen markkinointiin ja viestintään

Moni yritys käyttää markkinoinnissaan ja viestinnässään kuvapankkikuvia. Kuvapankkikuvien ongelmana on se, että samoja kuvapankkia käyttää sadat, jopa tuhannet yritykset jo ihan Suomen sisällä. Kuvapankkien kuvat on helposti tunnistettavissa kuvapankkikuviksi ja kuvista ei välity yrityksen toiminta, tai yrityksen henkilökunta.

Yrityskuvauksen avulla yrityksenne pääsee rakentamaan oman kuvapankkinsa. Yrityskuvaus luo yritykselle kuvat, joilla erottua ja kuvailla palveluntarjontaa. Kuvat nostavat yrityksen brändimielikuvaa, sekä uskottavuutta kohderyhmässä.

Tuotekuvat

Tuotekuvilla teet tuotteestasi myyvemmän ja esittelet tuotteen asiakkaille kuvien muodossa. Tarjoamme asiakkaille tuotekuvaukset kaikkiin tuotteisiin. Kalliimpien tuotteiden kohdalla meillä onnistuu myös 3D-mallinnos, jonka avulla voidaan kuvastaa esimerkiksi kalliiden sormusten ulkonäköä.

Brändikuvat

Brändikuvat esittelevät yrityksenne toimintaa, sekä henkilöstöä. Brändikuvilla yrityksenne brändi on mahdollista kuvata kaikkiin medioihin yrityksen viestintään. Brändikuvat voivat sisältää ihmisiä, tuotteita, sekä toimipisteen kuvia, tai paikalliskuvia rakentamaan paikallista tunnettavuutta.

Henkilökuntakuvat

Toimimme usein liiketoiminnassa verkon välityksellä, jolloin yhteyshenkilömme toisesta yrityksestä saattaa olla usein ns. kasvoton. Henkilökuntakuvilla saadaan yrityksenne edustaja esille, joka helpottaa asiointia ja luo arvoa asiakkaalle. Lisäksi henkilökuntakuvien kautta yrityksenne voi viestiä työntekijöidensä kautta markkinoinnissa.

Ota yhteyttä

Varaa palaveri