Sosiaalisen median markkinointi tuo yritykseesi asiakkaita somesta

Sosiaalisen median markkinointi tavoittaa asiakkaasi ja kohderyhmäsi alustoilla, joita kulutamme päivittäin useita tunteja.

Sosiaalisen median markkinointi ohjaa
ostosignaalin antaneita asiakkaita yrityksenne verkkosivuille

Kulutamme sosiaalisen median sisältöjä päivittäin. Sosiaalista mediaa kulutetaan etenkin aikoina, jolloin kaipaamme täytettä arkeemme. Tällöin asiakkaalla on usein myös aikaa tehdä tarkkoja vertailuita eri palveluntarjoajien välillä. 

Sosiaalisen median markkinointia voidaan ohjata tuomaan lisää asiakkaita verkkosivuillenne. Se toimii myös alustana, josta voidaan ohjata liikenne takaisin verkkosivusisältöjenne pariin tekemään ostoksia. Sosiaalisen median alustat kerää meistä laajoja käyttäjätietoja, joka auttaa markkinoinnin kohdentamista oikealle kohderyhmälle eri alustoilla.

Ohjaa potentiaalisia asiakkaita sivuillenne

Sosiaalisen median markkinointi ohjaa potentiaalisia kohderyhmiä palveluidenne pariin. Markkinointia voidaan tehdä kaikissa some-alustoissa mm. Facebookissa, Instagramissa, Linkedinissä ja Tiktokissa.

Luo liidejä yrityksellenne

Tunnistamme ostajapersoonanne ja ohjaamme heihin pohjautuvan markkinointiviestin suoraan päättäjälle. Tarkkaan kohdennettu viesti toimii parhaimmalla mahdollisella tavalla kohderyhmiinne ja johtaa yhteydenottoihin.

Some markkinointi on tarkasti mitattavaa

Kuten kaikki digimarkkinointi, myös some-markkinointi on mitattavaa ja markkinoinnin tuotto on helppo laskea. Somesta voit saavuttaa asiakasmäärää kaikille toimialoille, oli kyseessä verkkokauppa, tai vaikkapa rakennusalan yritys.

Sitouta ja tee lisää kauppaa asiakkaillesi

Pystymme kohdentamaan mainontaa yrityksessänne jo asioineille asiakkaille ja tarjoamaan hänelle sopivaa tuotetta edellisen oston perusteella. Näin voitte tehdä kevyesti jälkimarkkinointia ja myyntiä nykyisille asiakkaillenne ja hakea kasvua jälkihoidosta.

Sosiaalisen median markkinointi tavoittaa taatusti

Lähes kaikki ovat nykyään sosiaalisessa mediassa. Myös suurin osa asiakkaistasi ja kohderyhmästäsi on sosiaalisen median käyttäjä ja siksi myös teidän yrityksen pitäisi olla siellä.

Oikein kohdistetulla markkinoinnilla sosiaalisessa mediassa löydämme potentiaaliset asiakkaanne ja luomme kysyntää yritykseenne.

Sosiaalisen median markkinointi ei maksa miljoonia

Sosiaalisessa mediassa markkinointi on kustannustehokasta. Alkuun pääset helposti jopa 500 € kuukausibudjetilla. Isommalla budjetilla tuloksien määrä kasvaa, mutta budjettia on helppo nostaa myös tulosten parantuessa.

Some-mainonta kauttamme on myös helppoa. Teemme kampanjaanne teille valmiit kohderyhmät ja sisältöehdotukset. Raportoimme kampanjan tuloksista tulospohjaisella raportoinnilla kerran kuukaudessa.

Ota yhteyttä

Varaa palaveri