Verkkosivut ovat koko digitaalisen mainonnan perusta

Laadukkaat verkkosivut tavoittaa asiakkaasi ja tuovat yritykseenne lisää kauppaa ja yhteydenottoja.

Verkkosivut - Tärkein työkalu,
joka tukee yrityksen myyntiä ja markkinointia

Haluatko tyylikkäät ja käyttäjäystävälliset WordPress-verkkosivut, jotka houkuttelevat uusia asiakkaita ja kasvattavat myyntiäsi? Olipa yrityksesi koko tai toimiala mikä tahansa, suunnittelemme ja toteutamme sivut juuri sinulle.

Valitsemalla oikean kumppanin kotisivujen toteutukseen, varmistat yrityksesi näkyvyyden ja maksimoit verkkosivujesi tuottaman arvon. Me rakennamme verkkosivut kokemuksella ja osaamme ottaa huomioon juuri teidän toimialanne ja yrityksenne tarpeet verkkosivustoa rakentaessa.

Laske arvio verkkosivuprojektisi hinnasta

Onko kyseessä uudet sivut:

Sivujen koko:

Sivujen ulkoasu:

Sivujen sisältö:

Sisältyykö sivuihin verkkokauppa:

Projektin hinta:

0€

Hinta on arvio ja tarkentuu tarjousta tehdessä.

Hanki juuri tarpeeseesi sopivat verkkosivut

Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä antamiesi tietojen perusteella!Verkkosivut on digitaalisen ostopolun koti

Yrityksen verkkosivut on koko digitaalisen markkinointinne perusta. Mitä laadukkaampi verkkosivustonne on teknisesti ja sisällöllisesti, sen tehokkaammin se tuottaa liidejä ja kauppaa yrityksellenne.

Verkkosivunne on yrityksenne myyjä verkossa. Sivujen ulkoasu luo ensikuvan yrityksestänne ja siksi sivujenne tulee olla tyylikkäät ja sisällöiltään relevantit.

Laittaisitko itse myyjän asiakkaalle, joka näyttää epäsiistiltä, eikä tiedä teidän palveluistanne? Sen takia myös verkkosivuihin kannattaa panostaa.

Tiesitkö, että yli 80% ostajista vertailee tuotteen, tai palvelun ominaisuuksia verkossa ennen ostopäätöstä? Oikein rakennettu informatiivinen ja hakukoneoptimoitu verkkosivu takaa, että olet mukana kilpailussa.

Digitalisaation myötä suurin osa ostajista ovat valmiita myös tuotteen, tai palvelun hankintaan verkon antaman tiedon mukaan. Näin ollen kivijalkakauppojen merkitys pienenee vuosittain ja samalla verkkosivut ja verkkokaupat tarjoavat mahdollisuuksia liiketoiminnan kasvattamiseen.

Verkkosivusto on yrityksenne tärkeimpiä kauppapaikkoja nyt ja tulevaisuudessa. Se on yrityksenne myyjä, joka palvelee asiakkaita väsymättä 24 tuntia vuorokaudessa.

Verkkosivuja joita olemme toteuttaneet asiakkaillemme

Verkkosivut & Hakukoneoptimointi Brand Team Finland
Toteutamme verkkosivut avaimet käteen periaatteella

Verkkosivuston suunnittelu alkaa domainin ja oikean palvelinympäristön valinnalla. Autamme asiakkaitamme domainin ja palvelimen hankinnassa, tai suoritamme hankinnan asiakkaan valtuuttamana.

Suunnittelemme asiakkaan verkkosivun ilmeen ja sivustorakenteen. Sovitusti suunnittelemme myös sisällöt asiakkaan sivuille. Huolehdimme verkkosivuston sisällön hakukoneoptimoinnista ja että se myös näkyy hakukoneissa.

Tekninen toteutus viimeistelee sivuston

Suunnitelman perusteella viemme sivuston verkkoon ja huolehdimme sivuston teknisestä toteutuksesta niin, että verkkosivustonne toimii nopeasti ja kaikilla laitteilla. Lisäksi asennamme sivustolle kaikki vaadittavat analytiikka- ja mainostyökalut, sekä mahdolliset muut toiminnallisuudet.

Koulutamme asiakkaan verkkosivuston ylläpitoon. Voimme myös sopia sivuston teknisestä ylläpidosta ja päivittämisestä asiakkaan arjessa.

Verkkosivut mittaavat liikennettä ja tarjoavat dataa yrityksellenne

Verkkosivuilla vieraillut käyttäjä on lähtökohtaisesti kiinnostunut yrityksestänne ja palveluistanne. Vierailun aikana kuitenkin asiakas on usein ostopolullaan vasta kartoitusvaiheessa. Miten sitten tiedämme milloin asiakas on valmis tekemään päätöksen?

Kuvaan astuu verkkosivujen mittaaminen ja analytiikka. Toteuttamamme verkkosivut keräävät verkkosivuvierailijoistanne dataa ja ostosignaaleita. Kerätyn datan avulla osaamme kohdistaa vierailijoillenne markkinointikampanjoita ja ohjata vierailijaa tekemään ostoja yrityksessänne.

Verkkosivujen datankeruu ja analytiikka onkin yksi tärkeimpiä asioita huomioida verkkosivua rakentaessa. Datan avulla verkkosivuvierailijoista pystytään luomaan yrityksellenne ostajia ja sen kautta pystymme kasvattamaan verkkosivuilta tulevan kaupan määrää.

Verkkosivujen tarkoitus ei ole pelkästään olla kiva näyteikkuna asiakkaille, joista löytyy yrityksen käyntiosoite ja puhelinnumero. Nykypäivänä se on yrityksenne yksi tärkeimmistä myyjistä, jonka arvokkuutta mitataan tehtyjen kauppojen ja tapaamisten määrässä.

Ilme ja sisältö

Verkkosivun ilme kertoo asiakkaalle yrityksestä ja sen arvoista. Laadukas ilme luo brändimielikuvaa. Ilmeen suunnittelussa on tärkeää, että verkkosivuiltanne löytyy riittävästi tietoa palveluistanne ostopäätöksen tekemiseksi.

Tekninen toteutus

Huolehdimme verkkosivujen teknisestä toteutuksesta. Teknisellä toteutuksella varmistetaan sivuston toiminta ja sivun latausnopeus. Pidämme myös huolta, että sivujen sisältö on hakukoneoptimoitua ja että sivut löytyvät hakukoneista.

Responsiivisuus

Varmistamme, että sivustosi toimii saumattomasti eri laitteilla, kuten puhelimilla, tableteilla ja tietokoneilla. 

Hakukoneoptimointi

Toteuttamamme verkkosivut keräävät dataa vierailijoistanne. Datan avulla pystytte kohdentamaan markkinointia yrityksille, jotka ovat jo valmiiksi kiinnostuneita palveluistanne.

Mitä ottaa huomioon verkkosivuprojektissa?

1. Verkkosivujen ilme & sisältö

2. Tekninen toteutus

3. Analytiikka & markkinointityökalut

1. Verkkosivujen ilme & sisältö

Sivuston suunnittelu alkaa ilmeen ja verkkosivuille sijoitettavan sisällön suunnittelulla. On tärkeää, että sivuston ilme on laadukas ja että se herättää asiakkaanne kiinnostuksen yritystänne kohtaan. Sisällön tulee olla relavanttia ja sen pitää luoda lisäarvoa verkkosivuvirailijoillenne. Sisällön tulee olla myös hakukoneoptimoitua, jotta hakukoneet osaavat ohjata sivustollenne palveluistanne kiinnostuneita asiakkaita.

2. Tekninen toteutus

Kilpailu verkossa on kovaa, joten on tärkeää että sivustonne latausnopeus on kunnossa. Jos verkkosivunne lataavat pitkään asiakkaanne siirtyy seuraavaan yritykseen tekemään päätöksiä. Laadukas tekninen toteutus pitää verkkosivujenne latausnopeuden tehokkaana. Lisäksi latausnopeus ja tekninen toteutus vaikuttaa yrityksenne näkyvyyteen hakukoneissa.

3. Analytiikka & markkinointityökalut

Sivuston analytiikka kertoo yrityksellenne tietoa verkkosivuvierailijoistanne ja antaa näin yrityksellenne työkalun kohdistaa markkinointiviestintää tuotteista ja palveluistanne kiinnostuneille ihmisille. On tärkeää rakentaa verkkosivu niin, että asiakasta ohjataan jättämään yritykselle yhteystiedot tai ottamaan yhteyttä henkilökuntaanne. Digimarkkinoinnin työkalut on tärkeä asentaa verkkosivuillenne, sillä suurin osa digimarkkinoinnin kampanjoista ohjaa asiakasta verkkosivuillenne tutustumaan tuotteisiinne ja tarjoamiinne palveluihin.
Laitetaanko teidänkin verkkosivut kuntoon?

Luodaan teille verkkosivut, jotka tuovat yritykseenne euroja ja yhteydenottoja.

Helppokäyttöinen verkkosivu

Laadukkaasti suunniteltu verkkosivusto tukee yrityksen arkea. Hyvin suunniteltu sivusto on helposti päivitettävissä, niin että sivuston ilme kestää tulevaisuuden muutoksia.

Teknisesti hyvä sivusto latautuu nopeasti ja on myös helposti ylläpidettävissä. Laadukas tekninen toteutus ja ylläpito huolehtivat, että sivusi toimivat aina ajasta ja paikasta huolimatta.

Muista panostaa sivuston sisältöön

Myös sivuston sisällön suunnitteluun on tärkeä panostaa. Relevantti ja hakukoneoptimoitu sisältö tuo liikennettä verkkosivuillenne hakukoneista ja tarjoaa tietoa tuotteistanne ja palveluistanne ostopäätöksen tueksi.

Selaamme ja etsimme tietoa verkosta yhä useammilla laitteilla, joten on myös tärkeää että sivustonne ovat responsiiviset ja toimivat kaikilla päätelaitteilla isoista näytöistä – aina puhelimen näyttöön asti.

Verkkosivut Brand Team Finland OY

Ota yhteyttä

Varaa palaveri