Avoimet työpaikat - hae mukaan kasvavaan tiimiimme

Katso avoimet työpaikat ja hae meille töihin. Etsimme jatkuvasti uusia jäseniä tiimiimme.

Täältä löydät avoimet työpaikat tiimiimme

Me Brand Team Finland Oy:llä haluamme luoda ja ylläpitää työyhteisöä, jossa jokaisella työntekijällä on vapaus onnistua, epäonnistua ja kehittyä. Työyhteisössämme yhdistyy luovuus, päämäärätietoisuus ja avoimuus. 

Liiketoimintamme kehittyy haasteista

Olemme tiimi, joka ei pelkää haasteita. Haasteet kehittävät ja otamme haasteet vastaan mahdollisuutena kasvattaa osaamistamme. Yrityksemme kehittyy yhdessä työntekijöiden osaamisen kanssa.

Markkinointitoimistojen toiminta ja markkinointialana kehittyy ja muuttuu vuosittain. Tämä tarkoittaa myös sitä, että meidän on kehityttävä sen mukana pysyäksemme mukana kilpailussa. Siksi tärkein kriteerimme työntekijää rekrytoidessa on palava halu kehittää itseään, sekä oppia omasta ja asiakkaidemme toimialasta jokainen päivä uutta.

Korostamme rekrytointiprosessissa myös tiimityöskentely taitoja. Teemme töitä ja kehitymme yhdessä. Jokaisella tiimissä on oma vastuualueensa, mutta jokainen myös tukee toisen työpanosta.

Tiimin sisällä haluamme oppia uutta jokaiselta tiimiläiseltä ja kasvattaa osaamistamme kohti alan kirkkainta eliittiä. Meillä mikään työtehtävä ei ole yhden henkilön show, vaan jokainen tiimiläinen osallistetaan mukaan toimintaan jokaisessa projektissamme.

Katso alta avoimet työpaikkamme ja hae mukaan. Mikäli tällä hetkellä meillä ei ole sinulle sopivaa paikkaa avoinna jätäthän meille vapaan hakemuksen, niin olemme sinuun yhteydessä, kun sopiva paikka aukeaa.

Avoimet työpaikat, markkinointi Brand Team Finland
Avoimet työpaikat
WEB-kehittäjä ja digimarkkinoija

Etsimme nyt WEB-kehittäjää ja digimarkkinoijaa tiimiimme määräaikaiseen työsuhteeseen.

Osaatko tehdä upeita verkkosivuja WordPressillä ja verkkokauppoja Woocommerce-alustalla? Pysyykö sinulla Google- ja Meta-mainonta hallussa?

Saatat olla etsimämme henkilö. Etsimme monipuolista osaajaa digitaalisten palveluidemme pariin. Työssäsi valmistat verkkosivuja ja verkkokauppoja asiakkaillemme, sekä vastaat asiakkaiden digimarkkinoinnista Google- ja Meta-alustoilla.

Graafisen suunnittelun kokemus ja osaaminen katsotaan eduksi.

Jätä meille hakemus tehtävään. Työpaikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Ota yhteyttä

Varaa palaveri