Means Oy

Verkkosivuston rakentaminen

Means Oy on ostamisen ammattilainen

Means Oy on ostamisen asiantuntijapalveluihin keskittynyt yritys. Palvelumme avulla haemme yrityksille tehokkaampaa palvelua ja kustannustehokkaampia ostoja. Toimipisteemme sijaitsevat Seinäjoella ja Jyväskylässä, mutta palvelemma asiakkaita ympäri Suomen.

Olimme Brand Teamiin yhteydessä ensimmäistä kertaa 2021 keväällä. Tuolloin yrityksemme JK-Savings Oy, josta tuli myöhemmin Means Oy tarvitsi uusia verkkosivuja ja yritysilmeen parantamista. Huomasimme heti ensimmäisessä puhelussa, että puhumme samaa kieltä markkinoinnista. Brand Team avasi markkinointia selkeästi ja ymmärrettävästi ja se herätti luottamuksemme.

Yhteistyömme on jatkunut myös ensimmäisen projektin jälkeen. Myöhemmässä vaiheessa uudelleen brändäsimme brändimme ja samalla yrityksemme nimi vaihtui Means Oy muotoon. Brand Team Finland Oy oli mukana projektissa suunnittelemassa ja rakentamassa verkkosivut yrityksellemme. Lisäksi olemme tehneet yhteistyötä Brand Teamin kanssa sähköpostimarkkinoinnissa, sisällöntuotannossa ja yrityskuvauksissa.

Kössi Tuominen

Operatiivinen johtaja

Means Oy

Markkinointitoimisto Brand Team Finland, Means

Ota yhteyttä

Varaa palaveri