OKT Talotekniikka Oy

Näy. Isommin. Tunteella.

Palvelun avulla OKT Talotekniikka voi keskittyä täysin omaan asennustoimintaansa

OKT Talotekniikka Oy on LVIS-urakointia tarjoava yritys. Toimimme koko Suomen alueella. Asiakkaitamme on talotehtaat, rakennusliikkeet ja julkinen sektori.

Yhteistyö Brand Team Finland Oy:n kanssa käynnistyi samoihin aikoihin kun Brand Team perustettiin. Taisimme olla yrityksen ensimmäisiä asiakkaita. Kaikki lähti tilanteesta, kun yritystoimintamme laajenemisen johdosta olimme tilanteessa, jossa brändimme kaipasi päivitystä.

Meihin vaikutuksen teki Brand Team Finlandin laaja palvelu ja tuntemus LVIS-alasta. Huomasimme että voimme hyvillä mielin antaa heille vastuun verkkosivustomme ja yritysilmeemme suunnittelusta. Lisäksi kirsikkana kakussa oli, että he pystyivät asentamaan kaikki suunnittelemansa materiaalit meille käyttöön. Teippautimme pakettiautot ja tilasimme myös valomainokset Brand Teamiltä ja he kävivät asentamassa tuotteet toimipisteellämme Iissä. Palvelu oli sanan varsinaisessa tarkoituksessa avaimet käteen.

Kokonaisvaltaisen palvelun johdosta meillä OKT Talotekniikalla jäi täysi resurssi keskittyä omaan liiketoimintaamme ja saavutettiin tehokkaalla toiminnalla suoraa säästöä liiketoimintaamme.

Olemme jatkaneet yhteistyötä Brand Team Finland Oy:n kanssa kaikessa tekemässämme markkinoinnissa ja voin suositella heidän palveluitaan jokaiselle yritykselle.

OKT-Talotekniikan verkkosivuja pääset katsomaan tästä linkistä.

Jukka Mäenpää

Toimitusjohtaja

OKT-Talotekniikka Oy

Ota yhteyttä

Varaa palaveri